Paslanmaz Yatay / Dikey Tank
Paslanmaz Su Deposu, Paslanmaz Tank imalatı, Yatay Paslanmaz Tank, Dikey Paslanmaz Tank, Krom Tank
Devamı İçinPaslanmaz Tank , Paslanmaz Prizmatik Tank , Krom Paslanmaz Endüstriyel Proses Ekipmanlar, Krom Tank, Polietilen Plastik Tank, Cam Takviyeli Polyester Tank ,
Paslanmaz Su Deposu, Paslanmaz Tank imalatı, Yatay Paslanmaz Tank, Dikey Paslanmaz Tank, Krom Tank
Devamı İçinPaslanmaz Konveyör, Paslanmaz Reaktörler Paslanmaz Bunker, Paslanmaz Proses Ekipmanları
Devamı İçinPrizmatik Su Deposu Büyük Modüler Su Deposu, GRP Modüler Su Deposu, Yer Altı Tankı,Domestik silindirk Tank.
Devamı İçinPaslanmaz Konveyör, Paslanmaz Bunker Paslanmaz Proses Ekipmanlar Makina Montaj Tank temizlik ve İzolasyon.
Devamı İçinFibrotank, Gıda Tankları, Aquatank Balıkçılık Chemitank Kimyasal ve arıtma Tanklar, Fibropool Yüzme Havuzu Tankları
Devamı İçinPaslanmaz Raf, Krom Tekneler, Paslan Borulama Krom Kazanlar, Paslanmaz Süt Depoları Paslanmaz Kase Yoğurt Arabası.
DEVAMI İçinTeksan Krom Paslanmaz Paslanmaz tank İmalatı, Krom tank İmalatı Tank İmalatı Krom Tank Paslanmaz Tank http://www.teksankrompaslanmaz.com info@teksankrompaslanmaz.com stainless vessel stainless storage Kimyasal Reaktör Tankları Sabit veya akışkan yatağa sahip, sürekli veya kesikli çalışan tipleri olan, bir katalizör yardımıyla kimyasal tepkime yaparak üretim elde edilen endüstriyel cihazdır (ekipmandır). Reaktör, içerisinde beslemenin herhangi bir tepkimeyle veya tepkimesiz olarak istenilen ürüne dönüşmesini sağlayan bir proses olarak da tanımlanabilir.
Reaktör arzu edilen kimyasal reaksiyonların gerçekleştirildiği ekipmanların genel adıdır. İçlerinde meydana gelen reaksiyonların tipine göre çeşitli adlar alır. Polimerleşme reaksiyonlarının meydana geldiği reaktörlere polimerizasyon reaktörü; nükleer reaksiyonların meydana geldiği reaktörlere nükleer reaktör, hidrojenasyon reaktörü olarak isimlendirilir. Genellikle sıvı- katı veya sıvı -sıvı karışımlarının olduğu reaktörler homojen karışımı sağlamak için karıştırıcılı olurken gaz fazı reaksiyonlarının olduğu reaktörlerde karıştırıcı olmaz. Bir reaktörü dizayn etmek için gerçekleştirilecek fiziksel ve kimyasal proseslerin hızlarını ve aynı zamanda bir takım soruların cevaplarını bilmemiz gerekir. İstenilen kapasitede bir reaksiyon gerçekleştirebilmek için hangi tipte ve hangi boyutta bir ekipmana gerek vardır? Operasyon şartları, sıcaklıklar, basınçlar, akış hızları ne kadar olmalıdır, çevreyle ısı için hangi şartlar gereklidir? Reaksiyon endotermik midir yoksa ekzotermik midir? Reaksiyonun başlatılabilmesi için önce reaktör ceketinin ısıtılması, daha sonra reaksiyon başladığında soğutulması gerekebilir. Bu durumda reaktör ceketinin hem ısıtma hem de soğutmaya göre dizayn edilmesi gerekir. Ancak bütün bu sorulara cevap verilerek reaktörün dizaynı yapılabilir. Getirisi en yüksek dizayna karar verebilmek için yapılacak maliyet analizi, proses şartlarına uygun imalat malzemeleri, korozyon, kullanım ihtiyaçları ve bakım ihtiyacı gibi daha detaylı araştırmayı gerektirir. Maksimum getiriyi elde edebilmek için optimum operasyon şekline ve kontrol politikasına ve kontrol cihazlarına ( kontrolün manüelden bilgisayarlı kontrole kadar değişen kontrol sistemlerinden hangilerinin tercih edileceğine ) karar verilmelidir. Absorbsiyon ve Distilasyon Kolonu Baca ve Baca Gazı Filtresi Borulama (Boru Skid Spool İmalatı) Borulu ve Plakalı Eşanjör Buhar ve Kızgın Yağ Kazanı Ceketli ve Çift Cidarlı Boru Cip Sistemi ve Cip Tankı .
Plastik Cam takviyeli tank veya havuzlar birçok Sektörde özellikle gıda, balıkçılık, inşaat, arıtma ve kimya endüstrilerine tank, silo ve projeye dayalı ürünlerin yanı sıra tek parça yüzme havuzu üretimi ile hizmet vermektedir .